Hulp nodig bij het aanvragen van uw pensioen?

U kunt uw pensioen zelf aanvragen met de pensioenplanner. Maar misschien heeft u eerst behoefte aan meer informatie. 
U kunt ons dan altijd bellen (Tel. 030-23 29 325).
Hieronder leest u bij welke andere 'loketten' u het beste terecht kunt.

Nu het even niet mogelijk is om deelnemers bij ons op kantoor te ontvangen, creëren we nieuwe manieren om u persoonlijk van informatie te voorzien. Onze dienstverlening gaat online door. Lees ook hier meer.

Pensioenplanner

Wilt u zelf aan de slag?
Kijk in de pensioenplanner

Met de pensioenplanner in MijnSPF kunt u al uw keuzes rondom uw pensioen in kaart brengen. U ziet meteen wat de gevolgen van uw keuzes zijn. Natuurlijk kunt u onbeperkt proberen en veranderen. Weet u precies wat u wilt? Dan kunt u via de pensioenplanner uw pensioen daadwerkelijk aanvragen. U print het ingevulde formulier en stuurt het ons op. E-mailen kan ook. U vindt de pensioenplanner in MijnSPF. U logt veilig in met uw DigiD.
Op onze website vindt u een filmpje en een stappenplan voor het gebruik van de pensioenplanner. 

Pensioenworkshop

Toch wat meer hulp nodig?
Schrijf u in en volg een pensioenworkshop

Wilt u extra hulp bij het plannen van uw pensioen? Schrijf u dan in voor een van onze pensioenworkshops. We helpen u graag telefonisch of via Skype. Skype is bellen via internet waarbij wij u de presentatie laten zien. We vertellen u alles over de keuzemogelijkheden rondom uw pensioen, over hoe het zit met de belastingen en de AOW en helpen u met de pensioenplanner. Vervolgens kunnen we, als u zover bent, uw pensioenaanvraag rondmaken. 

> Hier inschrijven

Pensioencafé

Uw aanvraag doornemen? 
Kom naar het pensioencafé

Heeft u met de pensioenplanner uw keuzes al doorgerekend? Maar wilt u alles voor de zekerheid toch nog even met ons doorspreken voordat u uw pensioen echt aanvraagt? U bent van harte welkom in ons pensioencafé! Helaas nu niet bij ons op kantoor in Utrecht maar we helpen u graag telefonisch of via Skype. Skype is bellen via internet waarbij u de mogelijkheid heeft om met ons mee te kijken of wij met u. Met een kopje koffie erbij kijken we in alle rust samen naar uw berekeningen en uw aanvraag. En we zorgen ervoor dat uw pensioen wordt aangevraagd. 
> Hier inschrijven

Spreekuur

Heeft u een complexe vraag?
Kom naar het spreekuur

Als u arbeidsongeschikt bent, kunt u niet in de pensioenplanner. Dan is het handig om met een van ons de mogelijkheden te bespreken. Of gaat u scheiden, bent u arbeidsongeschikt of werkloos? Ook dan biedt een persoonlijk gesprek uitkomst. Nu een spreekuur op kantoor niet mogelijk is helpen we u graag telefonisch of via Skype. Bellen via skype heeft als voordeel dat we met u mee kunnen kijken of u met ons.


> Bel ons voor een afspraak:
030 23 29 325

E-mail

Heeft u vraag, klacht of wilt u informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact

Telefoon: (030) 232 93 25

Bezoekadres:
SPF Beheer
Arthur van Schendelstraat 850
3511 ML Utrecht

Openingstijden op werkdagen van 09.00 - 17.00 uur
Ons kantoor is doordeweeks geopend van 9:00 - 17:00

Plan uw afspraak

Kijk in onze agenda en schrijf u in voor een pensioenworkshop of ander evenement.

Inschrijven

Inloopspreekuur

Maandag 10:00 - 16:00
Dinsdag 10:00 - 16:00
Woensdag 10:00 - 16:00
Donderdag 10:00 - 16:00
Vrijdag 10:00 - 16:00