Bijna met pensioen? Gepubliceerd op 23/04/2019

Gaat u binnenkort met pensioen? Of duurt het nog even, maar wilt u zich wel alvast oriënteren? Wilt u weten bij welk ‘loket’ u de informatie kunt vinden die u zoekt? Of wilt u uw pensioen al aanvragen? Lees dan gauw verder.  

Wilt u zelf aan de slag? Kijk in de pensioenplanner
Met de pensioenplanner in MijnSPF kunt u al uw keuzes rondom uw pensioen in kaart brengen. U ziet meteen wat de gevolgen van uw keuzes zijn. Natuurlijk kunt u onbeperkt proberen en veranderen. Weet u precies wat u wilt? Dan kunt u via de pensioenplanner uw pensioen daadwerkelijk aanvragen. U print het ingevulde formulier en stuurt het ons op. E-mailen kan ook. U vindt de pensioenplanner in MijnSPF. U logt veilig in met uw DigiD. Op onze website vindt u een stappenplan voor de pensioenplanner en tips over het aanvragen van uw pensioen. 

Toch wat meer hulp nodig? Ga naar een pensioenworkshop
Wilt u toch wat extra hulp bij het plannen van uw pensioen? Kom dan naar een van onze pensioenworkshops in Utrecht. We vertellen u alles over de keuzemogelijkheden rondom uw pensioen, over hoe het zit met de belastingen en de AOW en helpen u met de pensioenplanner. Vervolgens gaan we met u zitten om, als u zover bent, uw pensioenaanvraag rond te maken. 

U kunt zich hier inschrijven.

Uw aanvraag met ons doornemen? Kom naar het pensioencafé
Heeft u met de pensioenplanner uw keuzes al doorgerekend? Maar wilt u alles voor de zekerheid toch nog even met ons doorspreken voordat u uw pensioen echt aanvraagt? U bent van harte welkom in ons pensioencafé in Utrecht. Met een kopje koffie erbij kijken we in alle rust samen naar uw berekeningen en uw aanvraag. En we zorgen ervoor dat uw pensioen wordt aangevraagd. 

U kunt zich hier inschrijven.

Heeft u een complexe vraag? Kom naar het spreekuur
Als u arbeidsongeschikt bent, kunt u niet in de pensioenplanner. Dan is het handig om met een van ons de mogelijkheden te bespreken. Of gaat u scheiden, bent u arbeidsongeschikt of werkloos? Ook dan biedt een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor uitkomst. 


E-mail

Heeft u vraag, klacht of wilt u informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact

Telefoon: (030) 232 93 25

Bezoekadres:
SPF Beheer
Arthur van Schendelstraat 850
3511 ML Utrecht

Openingstijden op werkdagen van 09.00 - 17.00 uur
Ons kantoor is doordeweeks geopend van 9:00 - 17:00

Plan uw afspraak

Kijk in onze agenda en schrijf u in voor een pensioenworkshop of ander evenement.

Inschrijven

Inloopspreekuur

Maandag 10:00 - 16:00
Dinsdag 10:00 - 16:00
Woensdag 10:00 - 16:00
Donderdag 10:00 - 16:00
Vrijdag 10:00 - 16:00