Welke informatie krijg ik over mijn pensioenuitkering? 

Natuurlijk wilt u goed op de hoogte zijn én blijven over uw pensioen, de uitkeringen en eventuele veranderingen. Daarom informeert het Spoorwegpensioenfonds u hier op verschillende manieren en momenten over.

Uw pensioenspecificatie

U ontvangt als gepensioneerde jaarlijks een pensioenspecificatie. Daarin ziet u wat wij inhouden op uw bruto pensioen en wat u netto per maand van ons ontvangt. Deze pensioenspecificatie vindt u ook in MijnSPF. Wijzigt er iets in uw bruto/netto uitkering, dan sturen we u uiteraard een nieuwe specificatie.

 

Uw jaaropgave en Uniform Pensioenoverzicht

Beiden ontvangt u jaarlijks en vindt u ook in MijnSPF. De jaaropgave hebt u nodig voor uw belastingaangifte; het pensioenoverzicht laat zien wat u nu en in de toekomst van ons krijgt, en wat uw partner gaat ontvangen na uw overlijden.

 

Magazine Traject+

Twee keer per jaar ontvangt u ons magazine Traject+. Daarin leest u hoe het gaat met het Spoorwegpensioenfonds. Ook staan er toekomstverwachtingen in over de indexatie van uw pensioen, wijzigingen die invloed kunnen hebben op uw uitkering, en reportages over andere gepensioneerden. Bent u Traject+ kwijt? U vindt het altijd terug op onze site.

MijnSPF

Ook als gepensioneerde van het Spoorwegpensioenfonds blijft u toegang tot MijnSPF houden. U vindt er bijvoorbeeld uw jaarlijkse pensioenoverzicht terug. Inloggen kan met uw DigiD.

 

Digitale nieuwsbrief PensioenAlert

PensioenAlert houdt gepensioneerden en deelnemers op de hoogte van het laatste nieuws over het Spoorwegpensioenfonds. U kunt zich ervoor aanmelden via MijnSPF.

E-mail

Heeft u vraag, klacht of wilt u informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact

Telefoon: (030) 232 93 25

Bezoekadres:
SPF Beheer
Arthur van Schendelstraat 850
3511 ML Utrecht

Openingstijden op werkdagen van 09.00 - 17.00 uur
Ons kantoor is doordeweeks geopend van 9:00 - 17:00

Plan uw afspraak

Kijk in onze agenda en schrijf u in voor een pensioenworkshop of ander evenement.

Inschrijven

Inloopspreekuur

Maandag 10:00 - 16:00
Dinsdag 10:00 - 16:00
Woensdag 10:00 - 16:00
Donderdag 10:00 - 16:00
Vrijdag 10:00 - 16:00