U krijgt hulp bij pensioenzaken

Als u wat ouder wordt, wilt u wellicht wat zaken overdragen aan een van uw kinderen of een goede vriend. Bijvoorbeeld allerlei rompslomp rondom uw financiële administratie en uw pensioen. Wat moet u dan regelen en hoe kunnen wij u daarbij helpen? U leest het hieronder.

U wilt uw post van het Spoorwegpensioenfonds bij iemand anders laten bezorgen

Als u uw post van het Spoorwegpensioenfonds bij iemand wilt laten bezorgen, dan vult u een machtigingsformulier in. Gebruikt hiervoor dit formulier. Degene die namens u uw post ontvangt ondertekent mede.

U heeft een mantelzorger

Soms verleent een mantelzorger hulp bij kleine administratieve handelingen. Wilt u dat uw mantelzorger uw post van het Spoorwegpensioenfonds ontvangt, dan vult u dit formulier in. Uw mantelzorger ondertekent mede. 

U heeft een bewindvoerder

Als u een bewindvoerder heeft, dan is deze door een rechtbank aangesteld om beslissingen voor u te nemen. Als u het document van onder bewindstelling samen met dit formulier aan ons opstuurt of mailt, dan verwerken wij dat in de administratie. Alle correspondentie gaat dan naar het adres van de bewindvoerder. Als ook het rekeningnummer moet worden gewijzigd, vult u dit formulier in.

U heeft een gemachtigde

U heeft iemand gemachtigd om de post en/of de pensioenuitkering van het Spoorwegpensioenfonds te ontvangen. Voor het ontvangen van post van het Spoorwegpensioenfonds vult u dit formulier in. Als u ook bankzaken wilt overdragen, dan regelt u dit rechtstreeks met uw bank. 

E-mail

Heeft u vraag, klacht of wilt u informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact

Telefoon: (030) 232 93 25

Bezoekadres:
SPF Beheer
Arthur van Schendelstraat 850
3511 ML Utrecht

Openingstijden op werkdagen van 09.00 - 17.00 uur
Ons kantoor is doordeweeks geopend van 9:00 - 17:00

Plan uw afspraak

Kijk in onze agenda en schrijf u in voor een pensioenworkshop of ander evenement.

Inschrijven

Inloopspreekuur

Maandag 10:00 - 16:00
Dinsdag 10:00 - 16:00
Woensdag 10:00 - 16:00
Donderdag 10:00 - 16:00
Vrijdag 10:00 - 16:00