Disclaimer

Algemeen 
Op de toegang tot en gebruik van website(s) en andere online communicatiediensten van SPF zijn onderstaande voorwaarden van toepassing. SPF behoudt zich het recht voor deze voorwaarden op ieder gewenst moment en zonder kennisgeving te wijzigen. 

Aansprakelijkheid
De op deze website getoonde informatie wordt door SPF met de grootst mogelijke zorg samengesteld. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en aan verandering onderhevig. SPF is niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid of tijdigheid van de op deze website getoonde informatie. Aan de verstrekte informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. SPF  biedt tevens geen garantie voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de sites en is niet aansprakelijk voor het tijdelijk, permanent, geheel of gedeeltelijk niet beschikbaar zijn van de website.
SPF is niet verantwoordelijk voor banners, buttons en website(s) van derden. Verwijzingen of links naar andere sites of bronnen die niet eigendom zijn van SPF, zijn slechts opgenomen ter informatie voor de gebruiker van de site.

Hoewel de inhoud van deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is opgesteld kunnen er toch onjuistheden in voorkomen. In alle gevallen geldt dat de tekst van de pensioenregeling zelf leidend is. De rechten voor het beeldmateriaal zijn door ons afgekocht, tenzij het rechtenvrije beelden betreft. Wij zijn daarbij zo zorgvuldig mogelijk te werk gegaan. Mocht u evenwel menen rechten te bezitten over door ons gebruikt beeldmateriaal die niet zijn afgekocht, verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Google Analytics
Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. ("Google"). Google Analytics maakt gebruik van "cookies" (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website-exploitant te helpen analyseren hoe de site gebruikt wordt. Uw privacy is te allen tijde gewaarborgd. De gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar Google en door hen opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. 
Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. 
U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website zult kunnen benutten.
Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

Toepasselijk recht 
Op het gebruik van de websites en deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

E-mail

Heeft u vraag, klacht of wilt u informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact

Telefoon: (030) 232 93 25

Bezoekadres:
SPF Beheer
Arthur van Schendelstraat 850
3511 ML Utrecht

Openingstijden op werkdagen van 09.00 - 17.00 uur
Ons kantoor is doordeweeks geopend van 9:00 - 17:00

Plan uw afspraak

Kijk in onze agenda en schrijf u in voor een pensioenworkshop of ander evenement.

Inschrijven

Inloopspreekuur

Maandag 10:00 - 16:00
Dinsdag 10:00 - 16:00
Woensdag 10:00 - 16:00
Donderdag 10:00 - 16:00
Vrijdag 10:00 - 16:00